MemoMoto op het Fysio Congres 2014

Utrecht 13 en 14 juni 2014 – European Communication Projects laat  je kennismaken met de MemoMoto, de TheraWheel en de Wöhler CO2 op het FysioCongres  in Utrecht. Hieronder staat in het kort wat we laten zien en wat de beursaanbieding is:

 

foto 5De MemoMoto is ontwikkeld voor mensen met dementie. Stel je voor, je komt elke 2 minuten uit een zwart gat en vraagt je de hele dag af; wie zijn die mensen, wat doe ik hier, ik wil naar huis toe. Dit komt voort uit het niet functioneren van de Frontale Cortex, de hersenlob die zorgt voor inhibitie en initiatief. Mensen met dementie zijn angstig, vaak onrustig en het ontbreekt aan initiatief. De MemoMoto stimuleert bewegen én cognitie door videobeelden uit de eigen bekende omgeving; positieve effecten zijn er binnen 3 minuten!!

 


_MG_7697
De TheraWheel is een degelijke grondfiets met vliegwiel voor optimale fiets bewegingen. Voor de deelnemers aan het FysioCongres bieden we de TheraWheel aan voor € 450,- (ipv € 495,- ex. BTW)

 

 

 


CDL210 Wohler
De Wöhler CO2 meter maakt ons product pallet compleet. Goede ventilatie laat vaak te wensen over en hoge CO2 niveaus die daardoor ontstaan hebben dramatische effecten hebben op mensen met Dementie. De CO2 meter geeft aan wanneer het CO2 niveau te hoog is. Voor de deelnemers aan het FysioCongres bieden we deze meter aan voor € 129,- (ipv € 149,- ex. BTW)