Agenda

ECP is met de MemoMoto regelmatig aanwezig op beurzen, congressen, seminars en andere evenementen.

Hier kunt u zien of we binnenkort ook bij u in de buurt zijn.

mrt
24
ma
Altenpflege 2014 Hannover @ Hannover Messe
mrt 24 – mrt 27 hele dag
mei
11
zo
Landelijk Congres Bewegen in de Langdurige Zorg @ 't Spant Bussum
mei 11 – mei 12 hele dag

CDL210 WohlerBij de aanschaf van een MemoMoto-S ontvangt u nu een Wöhler CDL210 CO2 meetapparaat gratis!
Buitenlucht is gemiddeld 400PPM, voor mensen met dementie is het verstandig om binnen een grens van 600PPM aan te houden.
Dus meer dan 600PPM; zet een raam open!

jun
12
do
Officiële opening verzorgingshuis “de Stroming” @ De Stroming
jun 12 @ 14:30 – 17:00
Op donderdag 12 juni 2014 wordt woonzorgcentrum De Stroming officieel geopend. Alle bewoners en alle personen die betrokken zijn geweest bij de totstandkoming van dit gebouw zijn hiervoor uitgenodigd. De burgemeester van de gemeente Waalwijk, de heer Kleingeld, zal samen met een bewoner van De Stroming het gebouw officieel openen.  Het woonzorgcentrum, gebouwd op de plek van het oude zorgcentrum, is in het voorjaar van 2014 al in gebruik genomen.

Het gebouw telt 62 appartementen, waarvan 48 zorgappartementen en verpleegkamers – op een beschermde afdeling – met 2 gezamelijke huiskamers en 2 logeerkamers. Bezoekers, bewoners en geïnteresseerden kunnen alvast kennis maken met de MemoMoto en de TheraWheel in de oefenzaal voor bewoners.

jun
13
vr
FysioCongres 2014 @ DeFabique
jun 13 – jun 14 hele dag

Vrijdag 13 juni en zaterdag 14 juni vindt de 26e editie van het FysioCongres en de FysioExpo plaats. Het FysioCongres biedt een sterk vakinhoudelijk programma en alle tijd en ruimte om bij te praten met uw vakgenoten. Naast het FysioCongres is er dit jaar exclusief voor studenten fysiotherapie het StudentenCongres.

Standnummer: 2
Op onze stand kun je de MemoMoto, de TheraWheel en de Wöhler CO2 meter bekijken. De MemoMoto is ontwikkeld voor mensen met dementie. Stel je voor, je komt elke 2 minuten uit een zwart gat en vraagt je de hele dag af; wie zijn die mensen, wat doe ik hier, ik wil naar huis toe. Dit komt voort uit het niet functioneren van de Frontale Cortex, de hersenlob die zorgt voor inhibitie en initiatief. Mensen met dementie zijn angstig, vaak onrustig en het ontbreekt aan initiatief. De MemoMoto stimuleert bewegen én cognitie door videobeelden uit de eigen bekende omgeving; positieve effecten zijn er binnen 3 minuten!! De TheraWheel is een degelijke grondfiets met vliegwiel voor optimale fiets bewegingen. De Wöhler CO2 meter maakt ons product pallet compleet. Goede ventilatie laat vaak te wensen over en hoge CO2 niveaus die daardoor ontstaan hebben dramatische effecten hebben op mensen met Dementie. De CO2 meter geeft aan wanneer het CO2 niveau te hoog is. Voor de deelnemers aan het FysioCongres bieden we deze meter aan voor € 129,- (ipv € 149,- ex. BTW)

HeaderAltenpflege